Andrej za  MAFIKESLOAN

Bojan za  ANNEMŠPAN – PORT – ITAL

Knjiga vtisov

Z domačim učiteljem Andrejem imam zelo dobre izkušnje. Moj sin je lansko leto obiskoval 9 razred in mu je iz dvojke pri matematiki pomagal na štirico, pa še dobro podlago za ginmazijo je dobil. Ravno prav strog in zahteven tako da se res splača. Poučuje tudi fiz., kem., ang., … na vseh področjij je OK.
Marter Maj
Hvala, domači učitelj Andrej, za vso predano znanje, ki sem ga potrebovala pri matematiki in fiziki. Z vašo pomočjo sem bolj začela zaupati vase, rezultat vsega pa so boljše ocene, s katerimi sem zelo zadovoljna. Vsekakor pridem zopet septembra.
Ula
Andrej je bil pripravljen v zadnjem hipu priskočiti na pomoč pri pripravi na celoletni preizkus znanja iz fizike na ravni drugega letnika gimnazije. Ni gradil gradov v oblakih, pač pa je naprej preizkusil raven znanja in na podlagi tega ocenil, da bo lahko v štirih urah zapolnil vrzeli v znanju. Rezulat ni izostal: preizkus je bil opravljen z oceno tri.

Pri Andreju posebno izžareva njegova profesionalnost, njegova sposobnost omehčati odpor do dotičnega predmeta in njegova spretnost razložiti neznano na preprost način.

Gojmir Južnič
Zahvalila bi se domačemu učitelju Andreju in inštruktorju Bojanu.S prvim sta končno popravila oceno pri matematiki, z drugim pa pri nemščini. Verjela sem v oba inštruktorja predvsem pa svojo hči in rezultat je tu.
Luna Krager
Iskreno se zahvaljujem inštruktorju Bojanu, saj sem se z njegovo pomočjo izognila popravcu.  Z nemščino sem imela vedno probleme, a Bojan mi je snov razložil tako enostavno, da sem bila takoj boljša od večine sošolcev. Res hvala!
Melita
Tudi sam nisem bil čisto prepričan, da se bo izšlo, ampak uspel mi je. Hvala, da si verjel vame. Grem naprej. Jupi. Še prej pa te povabim na pizzo. Se slišiva.
Simon
Andreja bi priporočil vsem ki potrebujejo pomoč pri učenju. Kot učitelj je prijazen in sproščen, če česa ne razumeš, ga lahko ga vprašaš tudi 100x. Oceno iz matematike sem z njegovo pomočjo iz slabe dvojke popravil na 4.
Matevž
Inštruktor Andrej me je naučil celoletno fiziko v samo enem dobrem tednu tako, da sem se zmazal že v prvem roku. Hvala, brez tebe mi ne bi uspelo.
Žan
Spoštovani gospod Bojan. Pri moji hčerki Tini dokazali, da lahko pri angleščini in nemščini doseže več in bolje kakor sama misli da lahko. Dvignili ste ji samozaupanje in ji s tem odprli pot do znanja. Hvala.
Tina
Zahvaljujem se učitelju Andreju ki je pomagal, da je moj sin na srednji Vegovi šoli uspešno opravil s fiziko in matematiko. Enkraten pedagog, ki mu ni vseeno, kako moj otrok napreduje v šoli. Poleg tega pa je Andrej izredno prilagodljiv glede urnika poučevanja, saj je pripravljen učiti tudi ob poznih večernih ali zgodnjih jutranjih urah.

Sedaj, ko je konec šolskega leta, pred tem pa sta mu grozila popravna izpita, mi je rekel: »Hvala mami, da si me vozila k temu inštruktorju, naslednje leto bom začel že septembra.«

Marjan
Če kdorkoli pravkar gleda naše komentarje in se še odloča ali bi poskusil pri domačem učitelju Andreju, vam ga iskreno priporočam, saj vas bo pritegnil in naučili se boste stvari za katere ste mislili, da so za vas prezahtevne. V devetem razredu sem imela pri matematiki povprečno oceno 2,5 pri fiziki pa 3. Poskušala sem z dopolnilnim poukom, a se moje ocene niso in niso popravile. Odkar pa mi v gimnaziji pomaga domači učitelj Andrej, so ocene bistveno boljše. V glavnem dobivam štirice, včasih pa pade tudi kakšna petka.

Tudi sama sprva nisem verjela, da inštrukcije pomagajo, a sem se očitno zmotila.

Teodora
Z veseljem sporočam, da je hči uspešno opravila z matematiko, fiziko in kemijo. Andrej, najlepša hvala za sodelovanje in časovno prilagodljivost tudi ob nedeljah.
Zlatko
Čeprav sva se s hčerko pri Bojanu oglasile šele marca, ji je z njegovo pomočjo uspelo popraviti angleščino in nemščino in izdelati letnik. Obljubim, da bomo naslednje šolsko leto začeli sodelovati že septembra.
Silvana
Hvala gospodu Andreju za njegovo strokovnost in to, da vedno ko ga potrebujemo najde čas za nas. Moji hčerki je v drugem letniku gimnazije pomagal pri matematiki in dobro se zavedamo, da brez njegove pomoči ne bi šlo. Veseli smo, da smo našli prav njega.
Nadja
Moj sin je potreboval posebne inštrukcije, ker se je doslej šolal v tujini. Andrej mu je uspešno pomagal pri diferencialnih izpitih tako, da je uspešno zaključil 2. letnik gimnazije.
Luka
Z vašo pomočjo sem v šoli uspešen in nimam skrbi, ki sem jih imel, preden sem vas kot dijak s statusom športnika začel obiskovati.
Denis
Moj vnuk, ki me je nagovoril, da napišem teh nekaj vrstic, je imel pri prehodu iz osnovne v srednjo šolo nekaj težav pri matematiki, fiziki in kemiji. Najprej smo se obrnili na nekaj podjetij, ki se ukvarjajo z inštrukcijami, vendar tam ni bilo vidnega uspeha; po mojem mnenju zaradi mladosti ali neizkušenosti inštruktorjev, ki so v glavnem bili študenti lahko pa tudi zato, ker se je en inštruktor ukvarjal z najmanj dvema učencema ali dijakoma skupaj.  Potem smo od prijatelja izvedeli za domačega učitelja Andreja. Poklicala sem ga in že čez dva dni si je vzel čas za mojega vnuka. Ta je od njega prišel zadovoljen, saj je rekel, da sedaj končno vse razume. In kar je za mene najpomembnejše: tudi ocene so se popravile, tako da bo najverjetneje prav dober. Najlepša hvala za vso pomoč in vse dobro vam želim!
Zadovoljna babica

Vpis v knjigo vtisov

Ime in priimek *

E-pošta *

Sporočilo *

Polja označena z * so obvezna